Få bort röklukt inomhus

Det finns ett antal saker du kan göra för att få bort röklukt från en lägenhet. Här är några tips som kan hjälpa dig att bli av med den obehagliga lukten:

  1. Sluta röka eller förhindra rökning inomhus då det är svårare att bli av med röklukt än att förhindra den. Ett bättre alternativ är att gå över till ecigg.
  2. Ventilera ordentligt. Öppna alla fönster och dörrar för att släppa ut den gamla röken och få in frisk luft. Låt luften cirkulera genom lägenheten så mycket som möjligt under ett par dagar.
  3. Tvätta väggarna och taket. Röklukt kan fastna i väggar och tak, så det kan vara en bra idé att tvätta dessa ytor för att bli av med lukten. Använd en lösning av vatten och tvättmedel för att tvätta väggarna.
  4. Tvätta textilier. Täckem, kuddar, mattor och andra textilier kan också ha absorberat röklukt. Tvätta eller rengör dessa textilier så bra det går för att få bort lukten.
  5. Använd doftljus eller essentiella oljor. Placera doftljus eller använd essentiella oljor som citron eller eukalyptus i rummen för att dölja röklukten och skapa en fräsch doft i lägenheten.
  6. Ta hjälp av professionella. Om lukten är svår att bli av med, överväg att anlita en professionell städfirma eller en företag som specialiserar sig på att ta bort röklukt.

Genom att följa dessa tips och vara tålmodig kan du bli av med otrevlig röklukt från din lägenhet och återställa en frisk och behaglig inomhusmiljö.

 
december 30th, 2022
Tips

Behöver du byggtips?

Då har du kommit helt rätt. På den här sidan hittar du allt du behöver veta om bygge. Här kan du även hitta alla de senaste nyheterna och uppdaterade tips och trix. Om du vill köpa byggmaterial så är Byggshoppen pefekt.

Välkommen!

december 2022
MTOTFLS
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031