Att renovera badrummet

Först och främst måste man tänka på ventilationen i badrummet. Detta är viktigt eftersom fukt och vattenånga kan leda till mögel och mildew. Se till att installera fläktar i badrummet för att hålla luften cirkulerande. Våra kompisar på renovera badrummet i Stockholm har hjälpt oss med lite tips på badrumsrenovering.

Badrummet behöver bra belysning

Badrummet bör också ha gott om ljus. Installera ljusarmaturer på flera ställen i badrummet för att skapa ett ljust och luftigt rum.

En annan viktig aspekt av badrummet är golven. Se till att golven är tillräckligt täta för att motstå vatten och fukt. Installera gummimatta eller vinylgolv för bästa resultat.

Viktigt att bygga stabila väggar

Väggarna i badrummet bör vara lätta att rengöra och smutsresistenta. Installera lätta plastpaneler eller måla väggarna med en vattenavvisande måla.

Badrumsskåp och förvaringsenheter är också viktiga. Se till att skåpen är tillräckligt stora för att få plats alla badrumssaker. Installera även hyllor för handdukar och andra badrumssaker.

Badrummet skall vara bekvämt

Till slut är det viktigt att badrummet är bekvämt att använda. Installera handtag och knoppar på lämpliga ställen på väggarna och skåpen. Se även till att det finns gott om toaletter och handfat.

 
augusti 14th, 2022
bygga

Behöver du byggtips?

Då har du kommit helt rätt. På den här sidan hittar du allt du behöver veta om bygge. Här kan du även hitta alla de senaste nyheterna och uppdaterade tips och trix. Om du vill köpa byggmaterial så är Byggshoppen pefekt.

Välkommen!

augusti 2022
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031